Grzanki z pasztetową
składniki:- bułka podłużna
- pół kostki margaryny
- 25 dkg pasztetowej
- kwaszony ogórek
- łyżka koncentratu pomidorowego
- 8 dkg sera żółtego
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5Dt9ED_VOeRdxwTI_VKQ5-BGASN6w1KVLn8QNLMNPLV68KYQM7HkR4iixZsI6WlmJ3d8dKBSwQS98xNw9UHezrkGMpb3TZsofNv9t2TFiYHNEpIMl5D6bIdHVBhVKqTfYj2abIVIW2ac/s320/big-dynamic-2017-01-09-72-e3-38-f3-d696d420cf1e7ac8c1bf36a3.jpg)
przygotowanie:
- bułkę pokroić na 18-20 kromek.
- posmarować je bardzo cieniutko margaryną i pasztetówką a następnie posmarować koncentratem pomidorowym .
- na każdą kromkę położyć plasterek kwaszonego ogórka i posypać startym żółtym serem.
- blaszkę wysmarować pozostałą margaryną i ułożyć na niej grzanki .
- Przed podaniem wsadzić do mocno rozgrzanego piekarnika.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz